Community

7.8 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Community en Mistresses verliezen belangrijke hoofdpersonages

Vandaag werd van beide series bekend dat er een belangrijk hoofdpersoon de serie verlaat. De reden van beide vertrekken zijn om persoonlijke redenen. Voor degene die het niet willen weten, dan volgen er nu eventuele spoilers.

Shirley Bennet verlaat Community omdat haar vader extra zorg nodig heeft en ze een zes maanden lange opname erg lang vindt duren. Wel zou ze eventueel een gastrol in het aankomende zesde seizoen willen vervullen. Dan Harmon en Chris McKenna, beide producers van Community, betreuren het feit dat Bennet de serie verlaat: 'Ze was een onmisbaar en onvervangbaar deel van Community'.

Alyssa Milano verlaat Mistresses vanaf het derde seizoen, omdat de opnamelocatie van seizoen 3 verandert van Los Angeles naar Vancouver in Canada. Dit zorgt dan weer voor lagere productiekosten. Milano vindt het belangrijker om bij haar kinderen thuis te blijven en daarvoor te zorgen.

Beide actrices verlaten allebei in goede harmonie de serie en er zijn dan ook geen verdere problemen.

Community keert binnenkort terug met een dertien tellend zesde seizoen, terwijl Mistresses van de week groen licht kreeg voor een derde seizoen.
Vorige aflevering
Emotional Consequences of Broadcast Television
Emotional Consequences of Broadcast Television
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00