Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Community en Mistresses verliezen belangrijke hoofdpersonages

Vandaag werd van beide series bekend dat er een belangrijk hoofdpersoon de serie verlaat. De reden van beide vertrekken zijn om persoonlijke redenen. Voor degene die het niet willen weten, dan volgen er nu eventuele spoilers.

Shirley Bennet verlaat Community omdat haar vader extra zorg nodig heeft en ze een zes maanden lange opname erg lang vindt duren. Wel zou ze eventueel een gastrol in het aankomende zesde seizoen willen vervullen. Dan Harmon en Chris McKenna, beide producers van Community, betreuren het feit dat Bennet de serie verlaat: 'Ze was een onmisbaar en onvervangbaar deel van Community'.

Alyssa Milano verlaat Mistresses vanaf het derde seizoen, omdat de opnamelocatie van seizoen 3 verandert van Los Angeles naar Vancouver in Canada. Dit zorgt dan weer voor lagere productiekosten. Milano vindt het belangrijker om bij haar kinderen thuis te blijven en daarvoor te zorgen.

Beide actrices verlaten allebei in goede harmonie de serie en er zijn dan ook geen verdere problemen.

Community keert binnenkort terug met een dertien tellend zesde seizoen, terwijl Mistresses van de week groen licht kreeg voor een derde seizoen.
Vorige aflevering
Emotional Consequences of Broadcast Television
Emotional Consequences of Broadcast Television
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Community