Chocolate

-
65 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/16afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkjTBC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:65 min20192020 (Beëindigd)
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:jTBC
Chocolate is een Zuid-Koreaanse dramaserie van de zender jTBC. De serie ging in première op 29 november 2019.

Lee Kang groeide op in een klein kustplaatsje. Hij had altijd de droom om kok te worden. Hij is echter een hersenchirurg geworden. Hij lijkt een koude kikker maar in werkelijkheid heeft hij een warm hart. Toen Moon Cha Young een kind was, ontmoette ze Lee Kang in een restaurantje in hun woonplaats. Lee Kang bereidde destijds een maaltijd voor haar. Hier heeft ze zulke goede herinneringen aan overgehouden waardoor ze uiteindelijk een chef-kok is geworden. De twee ontmoeten elkaar na lange tijd in een hospice. Ze proberen hun emotionele verleden te verzachten door samen te gaan koken voor de patiënten in het hospice.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chocolate.

Nieuws (1)

Undone, Miracle Workers (2019), veel nieuwe series, datums, prijsvraag antwoorden. Dit en meer nieuws uit de week van 18 tot en met 24 november
25 nov 2019

Vergelijkbare series