Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt, beëindigt/cancelt en vernieuwt

The CW bestelt, beëindigt/cancelt en vernieuwt

Er komt een eind aan zes dramaseries, één serie is vernieuwd en drie series zijn besteld door The CW.
De studenten van Bringston University zijn er weer voor een schooljaar. Het netwerk had al All American (2018), The Flash (2014), Kung Fu (2021), Nancy Drew (2019), Riverdale, Superman & Lois en Walker vernieuwd. Daar komt nu nog All American: Homecoming bij.

The CW meldt dat All American: Homecoming , met in de hoofdrol Geffri Maya als Simone Hicks, Peyton Alex Smith als Damon Sims, Kelly Jenrette als Amara Patterson en Cory Hardrict als coach Marcus Turner, één van de meest gestreamde series op The CW-app was in het eerste jaar. De serie krijgt dan ook een tweede seizoen. (De serie is in Nederland te zien op HBO Max)

All American: Homecoming

Het kleinste netwerk van de grote vijf heeft van drie pilots een serie besteld. Dat zijn Gotham Knights, Walker: Independence en The Winchesters. Alle drie de series zijn spin-offs van een serie die al op The CW te zien is of was.

Gotham Knights is gebaseerd op personages die voor DC zijn gemaakt door Bob Kane met Bill Finger en is geschreven door het Batwoman-trio van Chad Fiveash, James Stoteraux en Natalie Abrams. Het speelt zich af in de nasleep van de moord op Bruce Wayne, met zijn opstandige geadopteerde zoon die een onwaarschijnlijke alliantie smeedt met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader.

De prequel Walker: Independence, geschreven door Seamus Fahey, is gebaseerd op een verhaal van hem en Anna Fricke en geregisseerd door Larry Teng, zich af aan het einde van de 19e eeuw. Het volgt Abby Walker (McNamara), een welvarende Bostonian wiens echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord tijdens hun reis naar het westen. Op haar zoektocht naar wraak kruist Abby het pad met Hoyt Rawlins (Barr), een beminnelijke schurk op zoek naar een doel.

De Winchesters zou de sterkste poging tot een Supernatural spin-off tot nu toe zijn; het is de eerste die is besteld tot serie.

Batwoman en DC's Legends of Tomorrow waren de eerste series die geen vernieuwing kregen. Daar komen er een groot aantal bij.

De comeback van The 4400 was van korte duur, na slechts één seizoen is het klaar voor de spin-off The 4400 (2021).

The 4400 (2021)

Charmed (2018) krijgt geen vijfde seizoen, na vier seizoenen is het klaar voor de serie dat een spin-off is van Charmed uit de jaren 90. (De serie is in Nederland te zien op Videoland)

Ook Dynasty kreeg een spin-off en ook deze zal aan een einde komen. Het vijfde seizoen zal de laatste worden voor Dynasty (2017). (De serie is in Nederland te zien op Netflix)

Het vierde seizoen zal het laatste seizoen gaan worden voor de mysterieserie In the Dark (2019). Het laatste seizoen zal op 6 juni van start gaan.
In the Dark (2019)

The Originals spin-off Legacies krijgt geen vijfde seizoen van The CW. Op 16 juni zal de allerlaatste aflevering worden uitgezonden. (De serie is in Nederland te zien op HBO Max)

Ava DuVernay 's superheldendrama Naomi komt niet terug voor een tweede seizoen op The CW. (De serie is in Nederland te zien op HBO Max)

Naomi
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Mo_Oever
13 mei 2022, 10:27
Ik was er al bang voor.. Jammer dat Legacies gecancelled is.
Kijk wel uit naar Walker en The Winchesters.
0
JanWillemK
13 mei 2022, 16:09
Interessant om te weten:

[quote]
As for the early cancellation, The CW is currently owned by CBS Entertainment Group (part of Paramount Global) and Warner Bros. Entertainment (part of Warner Bros. Discovery). Most of The CW’s programming comes from these two companies and network ratings are only a part of how they profit from the shows. In the past, The CW has been renewing most of its shows each year but, the network is currently up for sale. Because a sale will change how The CW operates, the network has significantly pared down its renewals this time around and has opted to cancel several series that likely would have been renewed in past years.
[/quote]
5
BlackBiker
16 mei 2022, 18:08
Na de eerste seizoenen van Arrow en de afronding van Supernatural is er eigenlijk niets meer op deze zender uitgekomen dat ik nog maar enigszins interessant vindt. Dus ik kan hier blij noch verdrietig over worden.
2
Log in om een reactie achter te laten