Cape Town

5.2 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
5.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
Netwerk13TH STREET
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:13TH STREET
Cape Town is een Duitse misdaadserie van de zender 13TH STREET. De serie ging in première op 4 juli 2016.

Kaapstad. Politie kapitein Mat Joubert, was ooit de beste in zijn vak, loste elke misdaad op en kreeg elke moordenaar te pakken. Dit alles was een jaar geleden zo, voordat zijn vrouw vermoord werd, terwijl hij als undercover werkte.
Sindsdien gaat het allemaal bergafwaarts met Mat; achtervolgd door schimmig verleden, onzeker welke rol hij gespeeld heeft i.v.m. de moord op zijn vrouw. Veel roken, veel drinken en destructief gedrag is het gevolg. Maar de nieuwe Kolonel, eist een volledige fysieke en mentale conditionering voor alle cops, Mat inbegrepen. Hij heeft 6 maanden om dit waar te maken, anders kan hij vertrekken.
Mat en zijn nieuwe partner; Sanctuc Snook, (voormalige partner van zijn vrouw), belanden in een zaak van jonge vrouwen die verdoofd, verkracht en vermoord zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Cape Town - Seizoen 1

7

Nieuws (1)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Cape Town. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
24 apr 2018
1

Vergelijkbare series