Cape Town

5.2 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Cape Town

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Cape Town. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Cape Town
Mat Joubert gold als de beste rechercheur van Kaapstad, geliefd bij de leiding omdat hij elke zaak oploste. Maar dat was een jaar geleden, voor zijn vrouw Lara werd vermoord bij een undercoveroperatie. Sindsdien zit Mat in een neerwaartse spiraal, geplaagd door vage herinneringen aan de moord en vol verwijten dat hij Laura niet wist te redden. Hij is uit vorm, een kettingroker met een cynische kijk op de wereld vol misdaad om hem heen. Maar de nieuwe leiding van het Zuid-Afrikaanse politiecorps eist van zijn personeel dat het fysiek en mentaal in topconditie is. Mat krijgt zes maanden om af te vallen, te stoppen met roken en weer in vorm te raken. Bovendien moet hij in therapie. Die blijkt te helpen. Dr. Nortier is met zijn kalme persoonlijkheid en doorzettingsvermogen een belangrijke factor bij Mats herstel.

Ondertussen krijgt Mat een nieuwe partner toegewezen, Sanctus Snook, een voormalig lid van het HAWKS eliteteam. Dat Lara bij hetzelfde team zat, lijkt Mat geen toeval. De eerste zaak van het nieuwe duo is de moord op een succesvolle zakenman, die wordt gevonden met een Albert Einstein masker op. Al snel wordt een tweede lijk gevonden, ook met een masker op. Mat en Sanctus beseffen dat ze met een seriemoordenaar te maken hebben. Daarbij komt de onopgeloste ontvoering en moord op een jong topmodel. In Kaapstad blijkt er een internationale klantenkring te zijn met een voorliefde voor jonge, Oost-Europese meisjes. Bij hun onderzoek ontdekken Mat en Sanctus een verband tussen de moorden en stuiten ze op een criminele organisatie die zich tot ver buiten Kaapstad uitstrekt. Langzamerhand overwint Mat de geesten van het verleden, maar het onderzoek dwingt hem ook de moord op zijn vrouw opnieuw te beleven om het geweld te stoppen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Engelse
Acteurs: Trond Espen Seim, Marcin Dorocinski, Axel Milberg en Boris Kodjoe
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Cape Town:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Cape Town is gebaseerd op een boek van schrijver Deon Meyer. Wat is de titel van het boek dat aan de basis stond van Cape Town?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Enigma
Enigma
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Nostromo
24 apr 2018 11:10 -
Oooo nu heb ik de trailer de gekeken , jeetje wat is dat bloedje spannend met veel moorden
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Gisteren, 11:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2