Buiten de Zone

8.5 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
8.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/1994 - 1996 
NetwerkVRT
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19941996 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:VRT
Buiten de Zone is een Vlaamse komedieserie van de zender VRT. De serie ging in première op 28 januari 1994.

Buiten de Zone speelt zich af in de telefooncentrale van een jeugdhulpdienst: de "jongerenfoon", waar vijf jonge, enthousiaste vrijwilligers telefoontjes van jongeren met problemen beantwoorden. Ze ontvangen maar zelden echte oproepen (meestal bellen grappenmakers hen op met de woorden: "Allo? Een kieken op een velo!") en verliezen hun tijd dan ook met dagdromen. Deze dromen vormen het echte komische aspect van de serie, omdat ze vaak aanleiding geven tot absurde sketches. Typisch voor de stijl van het programma zijn de vele verwijzingen naar historische of culturele zaken, woordspelingen en lichte anarchistische spot ten opzichte van religie, school, jongerenleven en seks.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Buiten de Zone.

Populaire reacties (1)

avatar Satiana
-
14 jul 2018
Ik heb dit nooit gezien op tv maar ik vind dat ze zulke dingen terug moeten brengen naar Ketnet. Dit programma had een zeker niveau voor jong en oud en haalde thema's aan met een humoristisch kantje.

Vergelijkbare series

Het Eiland
3 stemmen
In de Gloria
3 stemmen
Callboys
2 stemmen
Friends
1 stem
Buiten de Zone