Brussel

6.9 / 10
50 min
Thriller, Politiek
Volg deze serie
6.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkKPN Presenteert
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20172018 (Beëindigd)
Brussel is een Nederlandse politieke thrillerserie van de zender KPN Presenteert. De serie ging in première op 20 januari 2017.

Brussel is een tiendelige serie welke zich voor maar ook vooral achter de schermen van de Europese politieke arena afspeelt.In deze mozaïekvertelling zijn alle personages onderweg naar Brussel, of leven er al. Het is een plek van macht en onmacht, van liefde en verraad, van dromen en verbittering. Na vele jaren ziet Moniek van Dalen [Johanna ter Steege], bestuurslid van een Nederlands-Britse oliemaatschappij, haar vroegere geliefde Viktor Petrenko [Alexander Lazarev] terug. Viktor is na de val van de Sovjet-Unie rijk geworden en is een oligarch met een miljarden-vermogen. Allebei zijn ze in Brussel om voor hun eigen energiebelangen te lobbyen, maar er is slechts ruimte voor een deal. Ook majoor Mohammed de Vries [Daniel Boissevain], een gedecoreerde Nederlandse militair, is in Brussel; hij is er op zoek naar zijn radicaliserende zoon. Charlotte Verne [Liesa van der Aa] woont in Brussel: zij is onderzoeksrechter en krijgt de ondankbare taak de dubieuze dood van een Nederlandse Europarlementariër te onderzoeken. Monieks dochter Nadja [Carolien Spoor] heeft hier haar grote liefde Pjotr, (Steef de Bot] een Nederlandse Rus gevonden, met wie zij wil trouwen; Nadja weet niet dat Viktor Petrenko haar biologische vader is. In Afghanistan plant Mahmud [Elham Eshas] ondertussen een reis naar Brussel met een geheime missie, zoals in Congo Ekweme [Issaka Sawadogo] dat ook doet om zijn verloren liefde op te sporen. Op een fatale avond zal iedereen in Brussel zijn, gedreven door wraak of liefde, of allebei.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Brussel.

Vergelijkbare series

24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
Fringe
1 stem