Brussel

6.9 / 10
50 min
Thriller, Politiek
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Brussel verschijnt begin augustus op Videoland

De Nederlandse politieke thrillerserie Brussel van KPN, met Johanna ter Steege (De mannen van dokter Anne), is binnenkort te bekijken bij Videoland

Brussel vertelt een verhaal over macht en onmacht, liefde en verraad, dromen en verbittering. De tiendelige serie draait om alles wat er voor en achter de schermen gebeurt in Brussel, de politieke arena van Europa. Brussel verschijnt 8 augustus op Videoland. De serie is afkomstig van de zender KPN Presenteert en ging in 2017 in première.

Johanna ter Steege (De Mannen van Dokter Anne) vervult de hoofdrol van Moniek van Dalen, bestuurslid van een Nederlands-Britse oliemaatschappij. Andere rollen worden gespeeld door onder andere Aleksandr Lazarev, Daniel Boissevain (Zomer in Zeeland), Carolien Spoor (Zwarte Tulp), Steef de Bot (Ares) en Hans Dagelet (Familie Kruys).

Vorige aflevering
Don't Leave Me
Don't Leave Me
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1