Britannia

7.4 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/19afleveringen/2018 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min2018 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Sky Atlantic
Britannia is een Britse fantasyserie van de zender Sky Atlantic (UK). De serie ging in première op 18 januari 2018.

Britannia is een dramaserie die plaatsvindt in 43AD als het Romeinse Keizerlijke Leger, vastberaden en angstaanjagend, terugkeert om het Keltische hart van Britannia te heroveren. Britannia is een mysteries land dat wordt regeert door warrior vrouwen en krachtige druids, die de kracht van de onderwereld kunnen gebruiken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Britannia - Eerste aflevering

6

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
17 feb 2020
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
10 feb 2020
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
20 jan 2020

Populaire reacties (2)

-
15 aug 2020
seizoen 1 and 2 gezien wanneer komt de 3de uit en uit hoeveel seizoenen bestaat deze reeks of tv serie. en wanneer is deze te bekijken. zat met spanning te kijken maar jammer kon ik het vervolg niet meer zien na seizoen 2 zeker niet geschikt voor al te jonge kijkers. maar er zit genoeg spanning on om te blijven kijken
7
12 feb 2018
Gemiste kans!

Visueel een waanzinnig mooie serie, mooi stukje geschiedenis wat me aansprak.
Wat ik mis is een goeie soundtrack, meer actie meer diepgang karakters en een te vlak verhaal.. Zat zoveel meer in jammerrrrr!!

Vergelijkbare series