Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Britannia seizoen drie heeft startdatum

Britannia keert binnenkort terug naar EPIX voor zijn derde seizoen. Er is een premièredatum vastgesteld en er is een trailer vrijgegeven voor de terugkeer van het historische drama.

EPIX onthulde meer over de terugkeer van de Britannia in een persbericht:

Premium netwerk EPIX® heeft aangekondigd dat het derde seizoen van Britannia op 16 januari 2022 van start gaat. Het epische, actievolle drama, dat zowel spanning als humor biedt, is gemaakt door de meermaals bekroonde schrijvers Jez Butterworth, zijn broer Tom Butterworth en James Richardson.

Seizoen drie van Britannia ziet een radicale transformatie in Cait's (Eleanor Worthington-Cox) reis als de uitverkorene met een beslissing die haar zal binden aan de toekomst van haar door oorlog verscheurde volk en hun verwoeste land. Aulus (David Morrissey) komt onder druk te staan ​​door een nieuwe en duistere kracht - ook wel bekend als zijn vrouw (Sophie Okonedo), terwijl Amena (Annabel Scholey) met beiden in een dodelijke menage à trois terechtkomt. Divis (Nikolaj Lie Kaas) krijgt een nieuwe baan die hij veracht, en Veran gaat naar de onderwereld en ziet de toekomst.

Video on youtube
Vorige aflevering
Vae Victis
Vae Victis
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Britannia