Breaking Bad

8.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Top 10 van beste series 2010

Het jaar 2010 loopt ten einde, ook dit jaar zijn er weer veel series verschenen op de Amerikaanse televisie. Hieronder een lijst van de beste, leukste en grappigste series van het jaar 2010.

10. Dexter (Showtime)
Het vierde seizoen van Dexter begon redelijk, maar het werd al snel goed. Ook de kijkcijfers werden beter nadat het seizoen vorderde. Dexter is een serie moordenaar die werkt bij de politie, hij kent geen emoties maar in het vierde seizoen lijkt dit te veranderen.

9. Terriers (FX)
De titel verwarde de mensen, was het een serie over honden? Een sportteam? Nee, het was een detective serie. Terriers was een serie op maat gemaakt voor de tijden van recessie en een geweldige exploratie van een klassiek ras: de underdog. Ook deze serie haalde niet genoeg kijkers.

8. Rubicon (AMC)
Er zijn een heleboel spion verhalen op de tv sinds 9/11, maar er zijn maar weinig met een echt goed verhaal. In deze serie gaat niemand undercover in nachtclubs of verslaat iemand de bad guys een paar seconden voordat er een bom zal ontploffen. In deze politieke thriller ontdekt een intelligentie analist dat er een van zijn werknemers mogelijk betrokken is bij een geheime organisatie die de wereld op grote schaal wil manipuleren. Helaas haalde de serie niet genoeg kijkers.

7. The Good Wife (CBS)
Het eerste seizoen van de serie was goed maar het tweede seizoen is zoveel meer dan het eerste seizoen. Het is een politieke thriller, een familiedrama en laat elke week weer een verdomd goede rechtszaak zien.

6. The Pacific (HBO)
Het zou moeilijk worden voor HBO om de serie Band of Brothers te verbeteren, met een oorlog die minder bekend en minder geromantiseerd is. Tom Hanks en Steven Spielberg hebben het voor elkaar gekregen, schakelen tussen de verhalen van drie soldaten in de oorlog tegen Japan, in de hitte en de ellende van de tropen en de brutaliteit aan beide kant waarbij vaak de burgers het slachtoffer waren.

5. Party Down (Starz)
Deze briljante comedy, die helaas te slecht bekeken is, gaat over 6 mensen die werken voor het bedrijf Party Down. De serie is grappig, leuk en goeie acteurs. De serie was te goed voor tv.

4. Boardwalk Empire (HBO)
Boardwalk Empire is een gangster verhaald met bloed, drooglegging en het echte leven van gangster als Al Capone en Arnold Rothstein. De serie speelt zich af aan het begin van de 20ste eeuw in Atlantic City.

3. Parks and Recreation (NBC)
De serie begon in 2009 met veel potentie en het tweede seizoen wordt beschouwd als tv's grappigste, liefste en beste comedy van 2010. In het tweede seizoen worden de personages nader uitgewerkt.

2. Mad Men (AMC)
De jaren 60 bereiken hun midden in alweer het vierde seizoen van Mad Men. De serie blijft maar prijzen pakken en ook dit seizoen is de serie weer genomineerd voor voor 3 Golden Globe Awards.

1. Breaking Bad (AMC)
Deze serie staat vaak in de schaduw van zender vriend Mad Men. Met een nieuwe en hogere versnelling in het derde seizoen is dit volgens de kijkers de serie van 2010.

Wat vind jij van deze lijst?
Vorige aflevering
Felina
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

John Doe
Klaas (gast)
17 dec 2010 14:51 -
Ik mis eigenlijk mijn favoriete serie, dat is true blood!
Reageer
John Doe
SerieJunk (gast)
17 dec 2010 17:46 -
Is dit de lijst van MijnSerie of van iemand anders?

Ik ben het er wel heel erg mee eens. Al deze bovenstaande shows zijn topshows die de standaard weer verleggen. Toch mis ik shows als Modern Family en The Big Bang Theory in dit rijtje. En is The Pacific niet een miniserie?
Reageer
avatar_anonymous
19 dec 2010 15:25 -
Dit is een deel een lijst van een Amerikaanse site en een deel van MijnSerie. True Blood, The Big Bang Theory en Modern Family zijn ook erg goeie series, maar er zijn zoveel goeie series.

The Pacific is inderdaad een miniserie.
Reageer
John Doe
Nohands (gast)
30 dec 2010 16:46 -
Breaking Bad en Boardwalk Empire zijn supervet en natuurlijk Dexter, dat nu toch wel een beetje minder word vind ik.

Ben net begonnen aan The Walking Dead en de politie serie Detroit 187.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Vandaag, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Vandaag, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
Gisteren, 13:00