Mad Men

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
7seizoenen/92afleveringen/2007 - 2015 
NetwerkAMC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20072015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:AMC
Mad Men is Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. De serie ging in première op 19 juli 2007.

Mad Men speelt zich af in het New York City van de vroege jaren 60 van de 20e eeuw, en draait om de medewerkers van het fictieve reclamebureau Sterling Cooper advertising agency, gelegen aan Madison Avenue. Centraal staat Don Draper, een van de belangrijkste medewerkers van het bedrijf.

Mad Men toont ook de veranderingen van de sociale mores in Amerika, en de reclamewereld in New York begin jaren 60. Een wereld waarin iedereen de hele dag drinkt, rookt en vreemd gaat. Waar mannen voor veel geld slogans en campagnes bedenken terwijl ongetrouwde vrouwen notuleren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 7
0 / 14

Recensies (4)

Mad Men - Seizoen 1

9

Mad Men - Seizoen 6

7.5

Nieuws (73)

Mrs. America is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender FX. Mrs. America vertelt de moderne geschiedenis van de vrouwenbeweging en is gemaakt door Dahvi Waller (Mad Men).
zo 12 januari
Actrice Jessy Schram, bekend van Falling Skies, Nashville en Mad Men, is binnenkort te zien in meerdere afleveringen van de medische dramaserie Chicago Med van NBC.
vr 20 december
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
wo 11 december
1

Populaire reacties (15)

9
01 jul 2013
Hoe je gefascineerd kunt blijven kijken naar een serie waarin zes seizoenen lang ogenschijnlijk niks gebeurt. Een kijkje in de reclamewereld in fifties New York. Alleen al zien om te aanschouwen hoe Don Draper met de voluptueuze derriere van z’n secretasse in de ene en een hevig rokende Lucky Strike in de andere hand even achteloos Heineken uitrolt over de Verenigde Staten.
Mad Men nestelt zich met kinderlijk gemak in het rijtje Sopranos, The Wire, Carnivale, Homeland, Game of Thrones, Borgen A.K.A. verplicht huiswerk.
8
02 apr 2014
Toegegeven, er gebeurt niet veel in Mad Men. Dat alleen al zegt genoeg over de kwaliteit van de scenario's, want toch blijf je kijken, zes seizoenen lang. Onwaarschijnlijk aparte en intelligente serie, vind ik dit, echt met niets anders te vergelijken. Mijn vrouw kijkt mee en ook dat wil wat zeggen. Ze is een veel strengere criticus dan ik (grijns).

Vergelijkbare series

Dexter
4 stemmen
House M.D.
2 stemmen
Lost
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Homeland
2 stemmen