Bored to Death

7.2 / 10
26 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2009 - 2011 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:26 min20092011 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Bored to Death is een Amerikaanse komedieserie van HBO. De serie ging in première op 20 september 2009.

Na een pijnlijke breuk met zijn vriendin, worstelt de dertigjarige schrijver (Jason Schwartzman) met een drankprobleem in Brooklyn. Om geld te verdienen besluit hij om zijn helden naar te doen uit zijn boek. Hij plaatst een advertentie dat hij een privé-detective is en neemt opdrachten aan. Sommige opdracht lost hij en andere maakt hij alleen maar erger.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bored to Death.

Nieuws (5)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
di 15 september
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
wo 5 augustus
Het is bekend wie de hoofdrol gaat spelen in de zwartkomische serie Guilty Party, die op CBS All Access te zien zal zijn, van Rebecca Addelman.
6 mrt 2020