Eastbound & Down

7.3 / 10
26 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bored to Death en Eastbound & Down krijgen beide een derde seizoen

HBO heeft vandaag bekend gemaakt dat de series Bored to Death en Eastbound & Down een nieuw seizoen zullen krijgen. Voor beide series is het alweer het derde seizoen. Momenteel wordt het tweede seizoen van beide series uitgezonden bij HBO. Hoeveel afleveringen er van beide series komen is nog onbekend.

HBO heeft nu alle drie de series die op zondag avond te zien zijn bij de zender verlengd. Eerder werd Boardwalk Empire al verlengd
Zie ook: Boardwalk Empire nu al verlengd
Vorige aflevering
Chapter 29
Chapter 29
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanPieter
29 okt 2010 17:44 -
Eastbound & down, nice :)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Gisteren, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
zondag, 13:00
2