BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense

8.8 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.8 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTV Aichi
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Aichi
BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense is een Japanse anime serie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 8 januari 2020.

Honjou Kaede is uitgenodigd door haar vriend Shiramine Risa om een virtual reality MMO-game met haar te spelen. Hoewel Kaede niet van games houdt, heeft ze echt een hekel aan pijn hebben. Ze maakt een personage met de naam Maple en besluit al haar punten in VIT te zetten om pijn te minimaliseren. Als gevolg hiervan beweegt ze langzaam, kan ze geen magie gebruiken en kan zelfs een konijn het beste uit haar halen. Maar zoals later blijkt, verwerft ze een vaardigheid die bekend staat als "Absolute Defense" als gevolg van haar pompende punten in VIT, evenals een "Counter Skill" die tegen speciale bewegingen werkt. Nu, met haar vermogen om alle schade teniet te doen, gaat ze op avontuur.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense.
BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense