Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Blue Lights binnenkort te zien bij BBC First

Seizoen twee van de misdaadserie die zich afspeelt in Belfast is binnenkort bij BBC First te zien en kijkers van NPO 3 kunnen zich verheugen op het eerste seizoen.

In de tweede reeks beginnen agenten Grace (Sian Brooke), Annie (Katherine Devlin) en Tommy (Nathan Braniff) de gevolgen van hun veeleisende werk steeds meer te voelen, vooral wanneer het stadscentrum van Belfast overspoeld wordt door drugs.

Ondertussen proberen Grace en Stevie (Martin McCann) als collega's samen te werken zonder aan een romantische relatie te beginnen. Helen (Joanne Crawford uit Line of Duty) staat onder enorme druk om de misdaadstatistieken te verbeteren, maar met de beperkte middelen lijkt het een verloren strijd.

Blue Lights

Andere castleden van Blue Lights bestaan uit Jonathan Harden, Hannah McClean, Andrea Irvine, Andi Osho, Desmond Eastwood, Paddy Jenkins en Dearbháile McKinney.

De serie is afkomstig van de scenaristen van The Salisbury Poisonings en is al zeker van een derde en een vierde seizoen.

Het tweede seizoen ging in april van start op de Britse televisie en binnenkort is ook Nederland aan de beurt: vanaf vrijdag 14 juni zie je elke week een nieuwe aflevering op BBC First.

Het eerste seizoen van Blue Lights is vanaf zaterdag 1 juni wekelijks te zien op NPO 3.
Vorige aflevering
The Loyal
The Loyal
02x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_hansx
20 Mei 2024 10:26 -
En beginnen maar. Kan niet wachten. Serie 1 vond ik geweldig.
Reageer
Blue Lights