Blue Lights

8.2 / 10
58 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2023 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min2023 - heden
Genres:Politie
Netwerk:BBC One
Blue Lights is een Britse politieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 27 maart 2023.

Blue Lights vertelt het verhaal van drie politieagenten in opleiding in Noord-Ierland. Ze zijn toegewezen aan Blackthorn Station in Belfast, een stad waar het werken als wijkagent gepaard gaat met veel druk en een unieke reeks aan gevaren. Een van de nieuwe agenten, Grace Ellis, is een moeder van in de veertig. Ze gaf haar baan als maatschappelijk werker op om bij de politie te gaan werken, maar ze vraagt ​​zich al na enkele weken af ​​of ze de juiste beslissing heeft genomen. Ook de andere nieuwelingen, Annie Conlon en Tommy Foster, worstelen met de immense druk van de baan.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Populaire reacties (10)

avatar tweemaalh
9
26 feb 2024
Nog voordat het tweede seizoen is uitgezonden heeft de BBC al een derde en een vierde seizoen aangekondigd. Ik zeg, laat maar komen
avatar PeterGroot001
8
2 okt 2023
Uitstekende serie die zich afspeelt in Belfast en de belevenissen laat zien van beginnende agenten. Sterk geacteerd, spannend, en heel erg dicht op de werkelijkheid.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
3 stemmen
Sherlock
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
The Wire
2 stemmen
Luther
1 stem
Rebus
1 stem
Blue Lights