Black Summer

6.5 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Black Summer

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.

De fans hebben vanaf april 2019 zitten wachten op het verlossende nieuws, kwam er wel of niet een tweede seizoen van de horrorserie Black Summer. De prequel van Z Nation is zeker van een tweede seizoen. De serie Z Nation is gecanceld door Syfy maar nog wel te zien op Netflix.

Z Nation was een soort komische kijk op The Walking Dead, maar Black Summer is dat zeker niet. De lol is er vanaf in de Apocalyptische serie. We zagen Rose wanhopig op zoek gaan naar haar dochter die tijdens het begin van de zombie-uitbraak verdween.In januari 2020 start de productie van Black Summer in Canada en Jaime King (Rose), Justin Chu Cary (Spears) en Christine Lee (Kyungsun) keren weer terug in het achtdelige tweede seizoen. King (foto) zal ook optreden als producent.

Vorige aflevering
The Stadium
01x08
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
22 nov 2019 06:40 -
Was voor mij niet echt nodig geweest. Miste toch wel wat diepgang in de characters waardoor de serie een beetje leeg voelde.
Reageer

Laatste nieuws

Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Vandaag, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Vandaag, 13:00
Silent Witness is een Britse misdaadserie van de BBC. De serie ging van start in 1996.
Vandaag, 12:00
6
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Messiah (2020) is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix.
Vandaag, 10:00
De stripboekenserie Locke & Key van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is na een lange voorbereiding verfilmd. Begin februari zijn de tien afleveringen van de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 09:00