Black Summer

6.5 / 10
35 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Black Summer

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.

De fans hebben vanaf april 2019 zitten wachten op het verlossende nieuws, kwam er wel of niet een tweede seizoen van de horrorserie Black Summer. De prequel van Z Nation is zeker van een tweede seizoen. De serie Z Nation is gecanceld door Syfy maar nog wel te zien op Netflix.

Z Nation was een soort komische kijk op The Walking Dead, maar Black Summer is dat zeker niet. De lol is er vanaf in de Apocalyptische serie. We zagen Rose wanhopig op zoek gaan naar haar dochter die tijdens het begin van de zombie-uitbraak verdween.In januari 2020 start de productie van Black Summer in Canada en Jaime King (Rose), Justin Chu Cary (Spears) en Christine Lee (Kyungsun) keren weer terug in het achtdelige tweede seizoen. King (foto) zal ook optreden als producent.

Vorige aflevering
The Stadium
01x08
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
22 nov 2019 06:40 -
Was voor mij niet echt nodig geweest. Miste toch wel wat diepgang in de characters waardoor de serie een beetje leeg voelde.
Reageer

Laatste nieuws

John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.
Gisteren, 10:00
Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. De serie ging in première in september 2016 en eind 2019 heeft Syfy het vierde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00