Black Summer

6.5 / 10
35 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Black Summer

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.

De fans hebben vanaf april 2019 zitten wachten op het verlossende nieuws, kwam er wel of niet een tweede seizoen van de horrorserie Black Summer. De prequel van Z Nation is zeker van een tweede seizoen. De serie Z Nation is gecanceld door Syfy maar nog wel te zien op Netflix.

Z Nation was een soort komische kijk op The Walking Dead, maar Black Summer is dat zeker niet. De lol is er vanaf in de Apocalyptische serie. We zagen Rose wanhopig op zoek gaan naar haar dochter die tijdens het begin van de zombie-uitbraak verdween.In januari 2020 start de productie van Black Summer in Canada en Jaime King (Rose), Justin Chu Cary (Spears) en Christine Lee (Kyungsun) keren weer terug in het achtdelige tweede seizoen. King (foto) zal ook optreden als producent.

Vorige aflevering
The Stadium
The Stadium
01x08
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
22 nov 2019 06:40 -
Was voor mij niet echt nodig geweest. Miste toch wel wat diepgang in de characters waardoor de serie een beetje leeg voelde.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3