Black-out

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkEen
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Een
Black-out is een Belgische misdaadserie van de zender Een. De serie ging in première op 22 november 2020.

Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag in Black-out, een spannende misdaadserie over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne. Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand (Sara De Roo), ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht terug aan, dan zal haar dochter sterven. Hillebrand geeft Michaël Dendoncker (Geert Van Rampelberg), Hoofd Dienst Anti-terrorisme, opdracht om in het uiterste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter deze black-out zit. Terwijl Hillebrand verstrikt geraakt in een politiek kluwen, tast Dendoncker in het duister.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Black-out - Seizoen 1

8.5

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
22 feb 2021
Ook in de week van 15 tot en met 21 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 7 van 2021.
22 feb 2021
De Belgische thriller-serie gaat de grens over en zal eind februari ook in Nederland te zien zijn.
13 feb 2021
1

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem