Black-out

6.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/1afleveringen/2020 - heden
NetwerkEen
1x2 29 november 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Een
Black-out is een Belgische misdaadserie van de zender Een. De serie ging in première op 22 november 2020.

Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag in Black-out, een spannende misdaadserie over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne. Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand (Sara De Roo), ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht terug aan, dan zal haar dochter sterven. Hillebrand geeft Michaël Dendoncker (Geert Van Rampelberg), Hoofd Dienst Anti-terrorisme, opdracht om in het uiterste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter deze black-out zit. Terwijl Hillebrand verstrikt geraakt in een politiek kluwen, tast Dendoncker in het duister.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black-out.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 16 november
2
Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
Eind november gaat de Belgische misdaadserie Black-out in première bij de VRT op Eén. Onder andere Geert Van Rampelberg (De Infiltrant) vervult een hoofdrol.
wo 11 november
4

Vergelijkbare series