Bizarre Foods America

8.4 / 10
60 min
Voedsel
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
6seizoenen/56afleveringen/2012 - 2014 
NetwerkTravel Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20122014 (Beëindigd)
Genres:Voedsel
Bizarre Foods America is een Amerikaanse voedselserie van de zender Travel Channel. De serie ging in première op 23 januari 2012.

De voortzetting van "Bizarre voedingsmiddelen" vindt dat Andrew Zimmern zijn paspoort thuis bewaart, terwijl de chef-kok en schrijver een culinaire verkenning van de grote U, S van A begint. Van traditioneel voedsel dat generaties lang is overgeleverd aan moderne vleessoorten waarvan de wortels puur zijn Amerikaans, de Verenigde Staten zijn de thuisbasis van een mengeling van bizarre voedingsmiddelen en even buitengewone verhalen met hen verbonden.Dus wie het best te proeven en te vertellen dan Andrew, de man die leeft onder het motto "Als het er goed uitziet, eet het op"? De meester van de culturele keuken heeft dat in de geschiedenis van 'Bizarre voedingsmiddelen', met de incarnatie van Amerika, waaronder een viering van de honderdste aflevering van de serie, veel gedaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 6
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Bizarre Foods America.