Big Wolf on Campus

7.4 / 10
22 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/65afleveringen/1999 - 2002 
NetwerkYTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min19992002 (Beëindigd)
Netwerk:YTV
Big Wolf on Campus is een Canadese bovennatuurlijke serie van het netwerk YTV. De serie ging in première op 2 april 1999.

Big Wolf on Campus draait om Tommy Dawkins, een tiener uit het plaatsje Pleasantville. Hij is een weerwolf, maar gebruikt zijn krachten uitsluitend om anderen te helpen. Zo verdedigt hij zijn stad tegen allerlei bovennatuurlijke bedreigingen zoals vampiers, zombies, spoken en demonen. Ondanks zijn goede bedoelingen zijn alle mensen van het stadje ervan overtuigd dat de weerwolf een gevaar voor hen vormt. Vooral Tim and Travis Eckert, twee mede-studenten van Tommy, hebben het tot hun missie gemaakt de weerwolf op te sporen en te vernietigen. De enigen die Tommy’s geheim kennen en hem steunen zijn z’n vrienden: Merton J. Dingle, en Lori Baxter.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Big Wolf on Campus.
Big Wolf on Campus