Big Shot (2021)

7.6 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Big Shot vernieuwd met tweede seizoen

John Stamos en zijn sportdramedy Big Shot hebben zich een weg gebaand naar een tweede seizoen.

Disney + heeft de basketbalserie, gemaakt door David E. Kelley , Dean Lorey en Brad Garrett, vernieuwd nadat het eerste seizoen in het voorjaar werd gelanceerd. De productie voor het tweede seizoen start in 2022, waarbij Lorey terugkeert als showrunner.

Big Shot draait om Marvyn Korn (Stamos) nadat hij is afgezet uit zijn functie als hoofdcoach van een NCAA-basketbalteam. Hij krijgt een tweede kans met een coachingpositie bij Westbrook, een elite particuliere middelbare school voor meisjes, en leert al snel dat de tienerspelers empathie en kwetsbaarheid nodig hebben - vreemde concepten voor de stoïcijnse coach Korn. Door te leren contact te maken met zijn spelers en zijn dochter, begint Marvyn uit te groeien tot de persoon die hij altijd gehoopt had te zijn. De meisjes leren zichzelf serieuzer te nemen en vinden zowel op als naast het veld hun weg.

"We zijn verheugd om terug te keren met Big Shot", zei Kelley. “De serie heeft zoveel harten geraakt, vooral de genialiteit van John Stamos als coach Marvyn Korn. We kijken uit naar seizoen twee en verder.”Stamos (foto) zei: "Dat de serie alles vertegenwoordigt wat Disney voor mij is - familie, inclusie en eenheid." Hij voegde eraan toe: “Maar in de kern gaat Big Shot over lef en hart, en dat is wat Disney+ liet zien door ons een tweede seizoen te geven. Ik stuur veel liefde naar de critici en fans die opstonden en ons vanaf de zijlijn toejuichten. Ik ben zo dankbaar om coach Korn te mogen blijven spelen, een man die leert om vooroordelen los te laten en leert van een ongelooflijke groep vrouwen, die hem helpen te evolueren en te groeien. En toch heeft hij nog zoveel meer te leren... gelukkig krijgt hij die kans in seizoen twee.”
Vorige aflevering
Marvyn's Playbook
Marvyn's Playbook
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Big Shot (2021)