Beat

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkAmazon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Amazon
Beat is een Duitse misdaadserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 9 november 2018.

Beat volgt Robert Schlag, een drugsverslaafde en seksverslaafde jonge clubpromotor, wiens verreikende connecties in de louche clubwereld van de Duitse hoofdstad van belang blijken voor politieonderzoekers. Ze krijgen te maken met een internationale misdaadorganisatie die zich bezighoudt met drugs, wapens, en zelfs de handel in mensen en organen. Lokale overheidsinstanties besluiten Schlag vanwege zijn vele connecties in het nachtleven te gebruiken in hun strijd tegen de georganiseerde misdaad in Berlijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Beat.

Nieuws (6)

Netflix werkt momenteel aan de productie van de dramaserie Warrior Nun. Wanneer deze serie zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.
19 mrt 2019
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
10 nov 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 22 tot en met 28 oktober voor je op een rijtje gezet.
29 okt 2018

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem