Barkskins

7.1 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkNational Geographic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Miniserie
Barkskins is een Amerikaanse miniserie van de zender National Geographic. De serie ging in première op 25 mei 2020.

Gebaseerd op het boek van Pulitzer-winner Annie Proulx. Barkskins is gevestigd in Wobik, een kleine nederzetting in wat nu de Canadese provincie Quebec is. Terwijl de katholieke kerk jezuïetenpriesters stuurt om de inheemse bevolking te bekeren, stuurt Frankrijk contractarbeiders om haar grondgebied te bevolken, samen met "Filles Du Roi" ("dochters van de koning"), jonge vrouwen die moeten worden gematcht met echtgenoten, beginnen gezinnen en help de koloniën bloeien. Deze ongelijksoortige groep verschoppelingen, schurken en onschuldigen moet door wrede ontberingen, tegenstrijdige belangen en verwarde loyaliteit op het kruispunt van de beschaving: het nieuwe Frankrijk van de jaren 1690.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Barkskins - Seizoen 1

7.5

Nieuws (1)

Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
25 mei 2020