Baghdad Central

7.1 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkChannel 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:Channel 4
Baghdad Central is een Britse miniserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 3 februari 2020.

Baghdad Central neemt de kijker mee terug naar het Irak van 2003, net nadat het Iraakse leger is ontbonden. Zuaiter speelt een voormalige Iraakse politieagent, Muhsin Kadr al-Khafaji, en hij besluit om met de coalitietroepen te gaan samenwerken. Hij werkt daarbij ook samen met een Britse agent om samen een moord op te lossen. Maar dat is niet alles, Mushin trekt ook nog zijn eigen geheime plan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Baghdad Central.

Nieuws (2)

Binnenkort start het vijfde seizoen van Billions. Julianna Margulies (The Hot Zone) en Corey Stoll (Baghdad Central) zullen de cast gaan versterken in het nieuwste seizoen.
21 mrt 2020
1
De nieuwe maandoverzichten, een prijsvraag, een poll, de Onbekende Seriekijker en heel veel (pilot en nieuwe series) nieuws in het weekoverzicht van 27 januari tot en met 2 februari
3 feb 2020