Baantjer het Begin

7.5 / 10
40 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkVideoland
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:Videoland
Baantjer het Begin is een Nederlandse detectiveserie van de zender Videoland. De serie ging in première op 30 december 2019.

Amsterdam, 1980. Het is de tijd van grote maatschappelijke verandering. Te midden van de krakersrellen en demonstraties begint de idealistische jonge rechercheur Jurre de Cock op bureau Warmoesstraat. Zijn partner, de rasechte Amsterdammer Tonnie Montijn, maakt hem wegwijs in de stad. Het duo stuit gaandeweg op een criminele samenzwering, die onderdeel blijkt van een groter plan. Dan krijgt De Cock een nieuwe partner toegewezen: Andy Ruiter, overgeplaatst vanuit de Bijlmer. Ondertussen wordt Amsterdam overspoeld door zware wapens en is de politiemacht nog niet opgewassen tegen georganiseerde misdaad. Bureau Warmoesstraat blijkt zo lek als een mandje en het wordt De Cock snel duidelijk dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar Karel
-
9 feb 2020
Helemaal mee eens erg weinig afleveringen.maar wel goede serie verhaal is goed waldemar speelt een goede de cock. En de chef speelt erg goed
avatar mvdl85
7
2 jan 2020
Maak je een remake van een de grootste serie klassiekers van Nederland.... kom je maar met 6 afleveringen aanzetten DIKKE MINPUNT

Vergelijkbare series

Baantjer
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
Baantjer het Begin