Assault Lily: BOUQUET

5.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.5 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Assault Lily: BOUQUET is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 2 oktober 2020.

Op aarde kreeg de mensheid in de nabije toekomst te maken met dreigende vernietiging door mysterieuze gigantische wezens die bekend staan als 'Huge'. De hele wereld verenigt zich tegen de Huge en ontwikkelt met succes wapens die bekend staan als "CHARM" (Counter Huge Arms) door wetenschap en magie te combineren. CHARM vertoont een hoge mate van synchronisatie met tienermeisjes, en de meisjes die CHARM gebruiken worden gezien als helden die "lelies" worden genoemd. Over de hele wereld worden "Garden" militaire academies opgericht om lelies op te leiden om het hoofd te bieden aan de Huge en om te dienen als bases om mensen te beschermen en te begeleiden. Riri Hitotsuyanagi slaagde erin het examen te halen om de prestigieuze tuin te betreden die bekend staat als Yurigaoka Girls 'School. Ze kwam binnen in een poging om Yuyu Shirai te vinden, een meisje dat haar in haar verleden heeft gered. Dit is een verhaal over Riri en andere meisjes die lelies willen worden in zo'n tuin.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Assault Lily: BOUQUET.
Assault Lily: BOUQUET