Arrested Development

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arrested Development gaat verder op 15 maart

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Arrested Development te zien is vanaf 15 maart.

Arrested Development gaat over de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt. In het vervolg van Arrested Development neemt de druk op de familie Bluth toe als Buster (Tony Hale) voor de rechter moet verschijnen wegens een moord. Het bedrijf van Bluth wil een ​​'slimme' grensmuur bouwen. Maar dat steekt hen in de schulden. Ook komt er een software-hoax aan het licht die is veroorzaakt door George (Michael Cera). Het lijkt erop dat zelfs Michael (Jason Bateman) deze keer de familie niet kan redden.

Op 15 maart verschijnen er acht nieuwe afleveringen van Arrested Development bij Netflix.

Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2