Arrested Development

7.3 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arrested Development gaat verder op 15 maart

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Arrested Development te zien is vanaf 15 maart.

Arrested Development gaat over de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt. In het vervolg van Arrested Development neemt de druk op de familie Bluth toe als Buster (Tony Hale) voor de rechter moet verschijnen wegens een moord. Het bedrijf van Bluth wil een ​​'slimme' grensmuur bouwen. Maar dat steekt hen in de schulden. Ook komt er een software-hoax aan het licht die is veroorzaakt door George (Michael Cera). Het lijkt erop dat zelfs Michael (Jason Bateman) deze keer de familie niet kan redden.

Op 15 maart verschijnen er acht nieuwe afleveringen van Arrested Development bij Netflix.

Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00