Arrested Development

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arrested Development gaat verder op 15 maart

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Arrested Development te zien is vanaf 15 maart.

Arrested Development gaat over de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt. In het vervolg van Arrested Development neemt de druk op de familie Bluth toe als Buster (Tony Hale) voor de rechter moet verschijnen wegens een moord. Het bedrijf van Bluth wil een ​​'slimme' grensmuur bouwen. Maar dat steekt hen in de schulden. Ook komt er een software-hoax aan het licht die is veroorzaakt door George (Michael Cera). Het lijkt erop dat zelfs Michael (Jason Bateman) deze keer de familie niet kan redden.

Op 15 maart verschijnen er acht nieuwe afleveringen van Arrested Development bij Netflix.

Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1