Arifureta - From Commonplace to World's Strongest

8.2 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.2 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2019 - heden
NetwerkAT-X
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Arifureta - From Commonplace to World's Strongest is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 8 juli 2019.

De 17-jarige Hajime Nagumo is je gemiddelde, dagelijkse otaku. Zijn eenvoudige leven van nachtzwaluwen en slapen op school wordt echter plotseling op zijn kop gezet wanneer hij, samen met de rest van zijn klas, wordt opgeroepen tot een fantasiewereld! Ze worden behandeld als helden en belast met de plicht om het menselijk ras te redden van totale uitroeiing. Maar wat een otaku's natte droom had moeten zijn, verandert al snel in Hajime's nachtmerrie. Terwijl de rest van zijn klas gezegend is met goddelijke krachten, heeft Hajime's baan, Synergist, slechts één transmutatie-vaardigheid. Belachelijk en gepest door zijn klasgenoten omdat hij zwak is, komt hij al snel in wanhoop. Zal hij in staat zijn om te overleven in deze gevaarlijke wereld van monsters en demonen met alleen het niveau van kracht van een verheerlijkte smid?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Arifureta - From Commonplace to World's Strongest.
Arifureta - From Commonplace to World's Strongest