American Crime Story

7.9 / 10
52 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Penélope Cruz in derde seizoen van American Crime Story

De Oscar-winnares was voor het laatst in 1992 te zien op televisie, en nu keert ze terug op het kleine scherm als Donatella Versace in American Crime Story.

Penélope Cruz (Framed) won in 2009 een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol in de film Vicky Cristina Barcelona. De Spaanse schone heeft nu een rol te pakken in de award-winnende serie American Crime Story. Ze is voor het derde seizoen van de anthologieserie van Ryan Murphy gecast als Donatella Versace, de zus van de vermoorde modeontwerper Gianni Versace.

De opnames voor het derde seizoen zullen volgende maand van start gaan en American Crime Story: Versace zal in 2018 te zien zijn bij FX. Het derde seizoen van tien afleveringen onderzoekt de moord op legendarische modeontwerper Gianni Versace (Edgar Ramirez, Carlos), die in juli 1997 plaatsvond. Seriemoordenaar Andrew Cunanan (Darren Criss, Glee) vermoorde Versace en pleegde acht dagen na de moord zelfmoord, net toen de politie van Miami hem in de nek zat te hijgen.

Het derde seizoen van American Crime Story is geïnspireerd door het boek van Maureen Orths, Vulgar Favors. Het tweede seizoen van American Crime Story vertelt het verhaal van de gevolgen van de orkaan Katrina en ook het vierde seizoen is al bekend, die gaat over het seksschandaal tussen Clinton en Lewinsky.

Is Cruz iemand waarvoor je naar een serie zou gaan kijken?


Penélope Cruz
Vorige aflevering
Alone
Alone
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00