Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw verhaal voor vierde seizoen American Crime Story

Uitvoerend producent Ryan Murphy heeft aangegeven dat de plannen voor het vierde seizoen van American Crime Story gewijzigd zullen worden.

Het vierde seizoen van de Ryan Murphy serie American Crime Story lijkt een ander verhaal te gaan vertellen. Murphy vertelde aan The Hollywood Reporter dat hij de plannen geschrapt heeft voor het vierde seizoen. Zoals MijnSerie eerder vermelde zou het vierde seizoen het verhaal van Monica Lewinsky en Bill Clinton vertellen.

Nu heeft Murphy aangegeven de plannen gecanceld te hebben na een gesprek met Lewinsky zelf: “Ik vertelde haar, 'Niemand moet jou verhaal vertellen, behalve jij zelf, en ik denk dat het nogal onbeschoft is al ze dat wel zouden doen. Als je het wil produceren met mij, zou ik dat geweldig vinden; want jij moet de producent zijn en jij moet al dat geld verdienen'.”

Het eerste seizoen van de anthologieserie ging over O.J. Simpson en het tweede seizoen dat op 17 januari 2018 van start is gegaan gaat over de moordaanslag op modeontwerper Versace. Het derde seizoen, waarvan de startdatum nog niet bekend is gemaakt, zal gaan over Orkaan Katrina. Het is dus nu afwachten welke historische gebeurtenis voor het vierde seizoen gekozen gaat worden.

Welk historisch verhaal zou jij graag zien in het vierde seizoen?


Embed from Getty Images
Monica Lewinsky
Vorige aflevering
The Wilderness
The Wilderness
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Crime Story