American Crime Story

7.9 / 10
42 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bill Clinton en Monica Lewinsky centraal in derde seizoen American Crime Story

American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging van start in februari 2016.

American Crime Story volgt waargebeurde verhalen en is gecreëerd door Ryan Murphy. Het derde seizoen zal aandacht besteden aan Bill Clinton en Monica Lewinsky. De nasleep van de affaire tussen de Amerikaanse president en zijn stagiaire heeft als subtitel Impeachment. Beanie Feldstein geeft gestalte aan Monica Lewinsky en Annaleigh Ashford zal te zien zijn als Paula Jones. De serie is een bewerking van het boek A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President van Jeffrey Toobin. Monica Lewinsky is zelf betrokken bij de productie op verzoek van Ryan Murphy.


Beanie Feldstein

In de Verenigde Staten gaat het derde seizoen van American Crime Story op 27 september 2020 in première. Kort daarna zal de serie hier te zien zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
Alone
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00