American Crime Story

7.9 / 10
52 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Clive Owen speelt Bill Clinton in American Crime Story

American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.

Het eerste seizoen ging over de rechtszaak van O. J. Simpson. Het tweede seizoen bracht het verhaal van de moord op de beroemde modeontwerper Versace. Het derde seizoen zal gaan over het seksschandaal met Bill Clinton dat eind jaren 90 het nieuws domineerde. Naar verwachting zal het derde seizoen van American Crime Story in september 2020 verschijnen.


Clive Owen

Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen. Tegen de president werd een afzettingsprocedure gestart nadat hij loog over zijn affaire met stagiaire Monica Lewinsky. Naast Clive Owen zal Sarah Paulson te zien zijn als Linda Tripp, de ambtenaar die stiekem telefoongesprekken van Lewinsky opnam. Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Wie de rol van Hilary Clinton gaat spelen, is nog niet bekend.

Clive Owen is onder meer bekend van de serie The Knick. Hij won een Golden Globe, een BAFTA Award en een National Board of Review Award voor zijn rol in de romantische dramafilm Closer.

Het derde seizoen van American Crime Story is gebaseerd op het boek A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President, geschreven door advocaat en journalist Jeffrey Toobin.
Vorige aflevering
Alone
Alone
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
16 nov 2019 15:06 -
Benieuwd naar het derde seizoen!
Reageer

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56