Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Clive Owen speelt Bill Clinton in American Crime Story

American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.

Het eerste seizoen ging over de rechtszaak van O. J. Simpson. Het tweede seizoen bracht het verhaal van de moord op de beroemde modeontwerper Versace. Het derde seizoen zal gaan over het seksschandaal met Bill Clinton dat eind jaren 90 het nieuws domineerde. Naar verwachting zal het derde seizoen van American Crime Story in september 2020 verschijnen.


Clive Owen

Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen. Tegen de president werd een afzettingsprocedure gestart nadat hij loog over zijn affaire met stagiaire Monica Lewinsky. Naast Clive Owen zal Sarah Paulson te zien zijn als Linda Tripp, de ambtenaar die stiekem telefoongesprekken van Lewinsky opnam. Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Wie de rol van Hilary Clinton gaat spelen, is nog niet bekend.

Clive Owen is onder meer bekend van de serie The Knick. Hij won een Golden Globe, een BAFTA Award en een National Board of Review Award voor zijn rol in de romantische dramafilm Closer.

Het derde seizoen van American Crime Story is gebaseerd op het boek A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President, geschreven door advocaat en journalist Jeffrey Toobin.
Vorige aflevering
The Wilderness
The Wilderness
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
16 nov 2019 15:06 -
Benieuwd naar het derde seizoen!
Reageer
American Crime Story