American Crime Story

7.9 / 10
42 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Billy Eichner in American Crime Story

American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.

American Crime Story volgt waargebeurde verhalen en is een project van Ryan Murphy. Het derde seizoen heeft als subtitel Impeachment en gaat over het seksschandaal met Bill Clinton dat eind jaren 90 het nieuws domineerde. Het derde seizoen zal waarschijnlijk op 27 september 2020 van start gaan bij FX en is daarna te zien op Netflix.


Billy Eichner

Billy Eichner, bekend van American Horror Story, zal in het derde seizoen van American Crime Story de rol van Matt Drudge spelen, de journalist van Drudge Report die het verhaal over Clinton destijds onthulde. Dat werd gisteren bekend. Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen. Tegen de president werd een afzettingsprocedure gestart nadat hij loog over zijn affaire met stagiaire Monica Lewinsky. Naast Clive Owen zal Sarah Paulson te zien zijn als Linda Tripp, de ambtenaar die stiekem telefoongesprekken van Lewinsky opnam. Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Wie de rol van Hilary Clinton gaat spelen, is nog niet bekend.

De opnamen van het derde seizoen van American Crime Story gaan van start in maart.
Vorige aflevering
Alone
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept uitgewerkt.
Vandaag, 10:00
The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging van start in 2013.
Vandaag, 09:00
De grootste streamingdienst van Scandinavië, Viaplay, heeft Delete Me, een Noorse serie over het leven van jongvolwassenen, besteld.
Gisteren, 15:13
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen ging van start in oktober 2019 en wordt in maart 2020 afgesloten bij The CW.
Gisteren, 13:00
Amazon Prime Video werkt aan de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload. Er is nu meer bekend over de serie.
Gisteren, 12:00