American Crime Story

7.9 / 10
52 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Billy Eichner in American Crime Story

American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.

American Crime Story volgt waargebeurde verhalen en is een project van Ryan Murphy. Het derde seizoen heeft als subtitel Impeachment en gaat over het seksschandaal met Bill Clinton dat eind jaren 90 het nieuws domineerde. Het derde seizoen zal waarschijnlijk op 27 september 2020 van start gaan bij FX en is daarna te zien op Netflix.


Billy Eichner

Billy Eichner, bekend van American Horror Story, zal in het derde seizoen van American Crime Story de rol van Matt Drudge spelen, de journalist van Drudge Report die het verhaal over Clinton destijds onthulde. Dat werd gisteren bekend. Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen. Tegen de president werd een afzettingsprocedure gestart nadat hij loog over zijn affaire met stagiaire Monica Lewinsky. Naast Clive Owen zal Sarah Paulson te zien zijn als Linda Tripp, de ambtenaar die stiekem telefoongesprekken van Lewinsky opnam. Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Wie de rol van Hilary Clinton gaat spelen, is nog niet bekend.

De opnamen van het derde seizoen van American Crime Story gaan van start in maart.
Vorige aflevering
Alone
Alone
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00