Almost Paradise

7.3 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkWGN America
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:WGN America
Almost Paradise is een Amerikaanse misdaadserie van de zender WGN America. De serie ging in première op 30 maart 2020.

Almost Paradise draait om Alex Walker, een voormalige Amerikaanse DEA-agent die gedwongen werd met vervroegd pensioen te gaan. Eens de meest vindingrijke undercoveragent van de DEA, heeft de combinatie van het verraad van zijn partner en een levensbedreigende strijd met hypertensie hem zo ver van de waanzin verwijderd als hij kan... een klein tropisch eiland in de Filippijnse archipel. Hij runt nu de cadeauwinkel in het luxe resorthotel van het eiland, krijgt zijn invaliditeitsbetalingen op de Amerikaanse marinebasis en beheert over het algemeen zijn overgang van Jason Bourne naar Jimmy Buffett. Maar het luxe resort van het eiland heeft rijke, machtige en soms criminele elite van over de hele wereld aangetrokken, vaak op een aanvaringscursus met Alex. Ondanks zijn inspanningen om een rustig nieuw leven te beginnen, wordt hij teruggetrokken in een wereld van gevaarlijke mensen en dodelijke situaties, hetzij via zijn vrienden bij de lokale politie of door mensen tegen te komen uit zijn oude leven. En het probleem is dat hij het leuk vindt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Almost Paradise.

Nieuws (1)

In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
30 mrt 2020

Vergelijkbare series