All About The Washingtons

6.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
6.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
All About The Washingtons is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 10 augustus 2018.

In All About The Washingtons zien we Rev. Run met zijn vrouw Justine en hun kinderen. Rev. Run is een hiphoplegende en wordt gespeeld door Joey Simmons zelf en ook zijn vrouw en kinderen spelen gewoon mee. Voor het gezin is het namelijk niet nieuw om voor de camera’s te verschijnen. Voor MTV maakte de familie Simmons namelijk al de realityserie Run’s House. Met All About the Washingtons is door Netflix en de Simmons dus een komedieserie gemaakt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie All About The Washingtons.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 15 tot en met 21 oktober voor je op een rijtje gezet.
22 okt 2018

Populaire reacties (1)

-
16 aug 2018
Qua sitcoms is Netflix niet echt goed bezig. Na het slechte disjointed hebben ze nu deze crap gereleased. Tot nu toe alleen de 1e ep gezien, maar grappig of boeiend was het nergens.

Vergelijkbare series