Alex

7.4 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Alex

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Alex. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Alex
Alex is aan lager wal geraakt en belandt in een zwaar beveiligde gevangenis. Daar overleven als ex-agent is geen eenvoudige opgave. Zich aansluiten bij de bendes waar hij in zijn vorige leven tegen vocht, lijkt zijn enige hoop. Maar wanneer zijn voormalige partner Frida hem benadert met het voorstel om undercover informant te worden in ruil voor strafvermindering, krijgt Alex weer hoop. Zijn gezin heeft hem nodig, vooral zijn zoon Simon die op het verkeerde pad dreigt te belanden. En misschien is dit Alex' kleine kans op rehabilitatie? In het tweede seizoen worden Alex' karakter en volharding opnieuw op de proef gesteld. Hij belandt in een complex kat-en-muisspel waarbij hij door iedereen, inclusief de politie, wordt gebruikt en gevaar voortdurend op de loer ligt.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Zweeds
Acteurs: Dragomir Mrsic, Rakel Wärmländer en Maximilian Alonso Mrsic
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 9 juli 2019
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Alex:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Alex gaat als karakter de gevangenis in, maar hoofdrolspeler Dragomir Mrsic heeft ook in de gevangenis gezeten. Waarvoor heeft Mrsic in de gevangenis gezeten en voor hoe lang?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Snowpiercer is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TBS. De serie gaat in première in 2020.
Vandaag, 16:00
Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen gaat van start op 21 oktober. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien bij Netflix.
Vandaag, 14:00
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00