Akashic Records of Bastard Magic Instructor

7.5 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:AT-X
Akashic Records of Bastard Magic Instructor is een Japanse animatieserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 4 april 2017.

Sistina gaat naar een magische academie om haar vaardigheden aan te scherpen in de magische kunsten in de hoop om het mysterie van de raadselachtige Sky Castle op te lossen. Na de pensionering van haar favoriete leraar blijkt de vervanging, Glen, een late, luie en schijnbaar incompetent loser van een instructeur te zijn. Hoe komt het dat Glen werd uitgekozen door de beste tovenaar in de academie ?!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Akashic Records of Bastard Magic Instructor.

Nieuws (2)

Ook voor de maand april hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender. Zaterdag 1 april 00.00 – The Blacklist: Redemption – Seizoen 1 (Videoland) 00.00 –...
31 mrt 2017
4
Net als in maart hebben we voor april alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet. Gent-WestTe zien vanaf: Zaterdag 1 april bij Play en Play More van Telenet. Het verhaal: Gent-West is...
30 mrt 2017
3

Vergelijkbare series