After Life

8,0 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen After Life in april bij Netflix

After Life is een Britse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in maart 2019.

After Life volgt Tony (Ricky Gervais), die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zelfmoord te plegen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil.

Het tweede seizoen van After Life verschijnt in april bij Netflix, maakte de streamingdienst donderdag bekend. ’After Life is er weer op 24 april’, schrijft Netflix op Twitter. ‘Ja, de hond keert terug. En Ricky Gervais ook.’


Vorig jaar maart meldde de acteur en komiek al dat hij bezig was met de voorbereidingen van het tweede seizoen van de serie After Life. Het eerste seizoen werd positief ontvangen door critici.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Vandaag, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Vandaag, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Vandaag, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Vandaag, 12:00
6
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
Vandaag, 11:00