After Life

8,0 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen After Life in april bij Netflix

After Life is een Britse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in maart 2019.

After Life volgt Tony (Ricky Gervais), die een perfect leven had. Maar nadat zijn vrouw Lisa plotseling sterft, verandert Tony. Na te hebben overwogen zelfmoord te plegen, besluit hij in plaats daarvan lang genoeg te leven om de wereld te straffen door vanaf nu te zeggen en te doen wat hij wil.

Het tweede seizoen van After Life verschijnt in april bij Netflix, maakte de streamingdienst donderdag bekend. ’After Life is er weer op 24 april’, schrijft Netflix op Twitter. ‘Ja, de hond keert terug. En Ricky Gervais ook.’


Vorig jaar maart meldde de acteur en komiek al dat hij bezig was met de voorbereidingen van het tweede seizoen van de serie After Life. Het eerste seizoen werd positief ontvangen door critici.
Vorige aflevering
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2