Adam Ruins Everything

7.8 / 10
23 min
Komedie, Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/65afleveringen/2015 - heden
NetwerkTruTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min2015 - heden
Netwerk:TruTV
Adam Ruins Everything is een Amerikaanse komische documentaireserie van de zender TruTV. De serie ging in première op 29 september 2015.

In Adam Ruins Everything, gastheer Adam Conover maakt gebruik van een combinatie van komedie, geschiedenis en wetenschap tot wijdverbreide misvattingen over alles wat we voor lief nemen verdrijven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Adam Ruins Everything.

Nieuws (8)

Dear White People, Fear The Walking Dead, Mindhunter, Power, The Affair of The Terror. Welke series staat op jouw lijst in augustus?
30 jul 2019
Ook voor de maand januari 2019 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 dec 2018
12
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 okt 2018
1

Populaire reacties (1)

7.3
23 mei 2016
Luchtig gebracht en licht onderbouwde weetjes passeren in deze docuserie de revue.
Zo leren we onder andere dat de "traditie" om een huwelijksaanzoek te bezegelen met een diamanten verlovingsring pas begon na een reclamecampagne in 1938 van de Beers, die zowat het wereldmonopolie van diamant in handen had/heeft.
Dat het idee dat vingerafdrukken uniek zouden zijn enkel gebaseerd is op een, niet wetenschappelijk onderbouwde, uitspraak Sir Francis Golden uit 1892 en dat de meeste forensische technieken die men heden ten dage gebruikt nauwelijks waterdicht blijken te zijn.
Of dat de gebruikelijke controles op luchthavens en dergelijke er eerder zijn om ons een vals gevoel van veiligheid te geven dan dat ze werkelijk aan die veiligheid bijdragen, en nog zoveel meer.
Al bij al een leuk tussendoortje voor wie van "wist-je-datjes" houdt, waarbij elke aflevering een ander onderwerp kent maar dat nooit heel serieus of diepgaand wordt.