Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Het tweede seizoen van A Very English Scandal heeft twee hoofdrolspelers

De BBC en Amazon hebben contracten getekend met Claire Foy en Paul Bettany om in het langverwachte tweede seizoen van A Very English Scandal een rol te spelen.

In maart 2020 werd er al aangekondigd dat Sarah Phelps, de Britse schrijver van de Agatha Christie's series The ABC Murders en The Pale Horse, had getekend voor het tweede seizoen van A Very English Scandal. Het driedelig tweede seizoen zal A Very British Scandal gaan heten in verband met het Schotse onderwerp en de productie zal later dit jaar van start gaan.


Claire Foy

A Very British Scandal zal verder gaan van het verhaal van Jeremy Thorpe naar een anthologieserie, gericht op een nieuwe crisis die het Britse establishment in zijn greep hield. Het tweede seizoen draait om een ​​seksschandaal uit 1963 waarbij Margaret Campbell, de hertogin van Argyll, betrokken was. Tijdens een rommelige scheiding van haar tweede echtgenoot nam hij beelden mee van Campbell die een seksuele handeling uitvoerde op een onbekende man en ze werd bekend als 'The Dirty Duchess'. Foy (The Crown) en Bettany (Marvel's WandaVison) zullen respectievelijk de hertogin en hertog spelen.


Paul Bettany

Wanneer het tweede seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is ergens in 2022.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
12 maa 2021 14:34 -
Wauw. Ik wist niet eens dát er een tweede seizoen zou komen. Maar interessant dat ze er een anthologieserie van maken. Het is wel een format dat hiervoor heel goed kan werken. En Claire Foy en Paul Bettany zijn interessante keuzes.
Reageer
A Very English Scandal