A Million Little Things

8.4 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
5seizoenen/87afleveringen/2018 - 2023 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20182023 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC
A Million Little Things is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2018.

"Vriendschap is geen groot ding - het zijn een miljoen kleine dingen,". Een groep vrienden, om verschillende redenen en op verschillende manieren, zit allemaal vast in hun leven, maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De groep komt samen om te rouwen om het verlies van hun vriend en wordt herinnerd aan hoe hun leven vroeger was, voordat er geheimen waren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 17
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 19
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie A Million Little Things.

Populaire reacties (9)

avatar Christophe
10
2 jul 2020
Een opsteker voor mensen die met depressie kampen. Maar meer dan dat alleen. Vriendschap, liefde, betrokkenheid, loyaliteit, opoffering, geheimen, spanning... deze serie heeft het allemaal, maar is niet zo geschikt voor lieden die meer van actie dan van emoties houden (grijns). En wat een dijk van een soundtrack!!! Bowie, The Cure... o mijn god, wat een heerlijke muziek allemaal (zo zegt het op dat vlak meer dan verwende kind van generatie X dat ikzelf ben).
avatar marjoleinxm
9
4 jun 2020
Wat een onwijs goede serie zeg! Wel veel drama, maar dat houdt het interessant.

Vergelijkbare series

A Million Little Things