A Million Little Things

8.1 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/36afleveringen/2018 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:ABC
A Million Little Things is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2018.

"Vriendschap is geen groot ding - het zijn een miljoen kleine dingen,". Een groep vrienden, om verschillende redenen en op verschillende manieren, zit allemaal vast in hun leven, maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De groep komt samen om te rouwen om het verlies van hun vriend en wordt herinnerd aan hoe hun leven vroeger was, voordat er geheimen waren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 17
Seizoen 2
0 / 19

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie A Million Little Things.

Nieuws (23)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vr 20 maart
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 12 februari
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
wo 29 januari

Populaire reacties (5)

7
21 apr 2019
Ik vind de serie niet zo zeer depressief, als wel dat het om extreem verwende mensen gaat. Vooral James Roday is stuitend. En dan al die geheimen die men voor elkaar heeft. Toch blijft het een soort guilty pleasure... Het staat me tot nu toe net niet genoeg tegen om een onvoldoende te geven. Maar dan moeten de makers nu wel echt aan de slag!
-
02 dec 2018
pff wat een depressieve serie. ik ben al depri genoeg zonder deze tranentrekker.

Vergelijkbare series

This Is Us
3 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem