A Confession

8,0 / 10
46 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
NPO Start Plus
Looptijd:46 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:ITV
A Confession is een Britse detectiveserie van de zender ITV. De serie ging in première op 2 september 2019.

A Confession vertelt het verhaal van detective hoofdinspecteur Steve Fulcher die opzettelijk de politieprocedure en -protocol heeft overtreden om een moordenaar te vangen, een beslissing die hem uiteindelijk zijn carrière en reputatie heeft gekost
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

A Confession - Seizoen 1

8

Nieuws (17)

De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.
do 23 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 juli
1
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni

Populaire reacties (2)

8
03 aug 2020
Mooi om Martin Freeman in een hele andere rol te zien dan in Sherlock. Een goede serie met geweldige acteurs en aparte wendingen. Je kunt je bijna niet voorstellen dat dit gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het gevoel van onmacht blijft je bekruipen.

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem