A Confession

8,0 / 10
46 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix heeft de premièredatum van het vierde seizoen van The Crown bekend gemaakt. Ook is er een teaser, met beelden van 'prinses Diana', uitgebracht.
do 20 augustus
Het is bekend door welke acteurs Prince Philip en Princess Diana worden gespeeld in de laatste twee seizoenen van de Britse historische dramaserie The Crown.
wo 19 augustus
De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.
do 23 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 juli
1
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni
De Britse detectiveserie A Confession is vanaf juli dagelijks te bekijken bij NPO 2 en NPO Start. De serie is al beschikbaar op NPO Plus.
22 jun 2020
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
4 jun 2020
Joanna Johnson (Good Trouble) werkt samen met Anonymous Content aan de romantische komedie Love in Time of Corona voor Freeform.
11 mei 2020
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
6 apr 2020
The Crown is een Britse historische dramaserie van Netflix over het Britse koningshuis. De serie ging in première in november 2016.
1 feb 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
4 nov 2019