ZeroZeroZero

7.6 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van ZeroZeroZero

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van ZeroZeroZero. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

ZeroZeroZero
De zenuwslopende misdaadserie ZeroZeroZero volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande aflevering, en toont een epische machtsstrijd in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad. Deze serie is gebaseerd op het boek van Roberto Saviano.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Engels
Acteurs: Gabriel Byrne, Andrea Riseborough, Giuseppe De Domenico en Dane DeHaan
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 22 mei 2020

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van ZeroZeroZero:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

ZeroZeroZero is de titel van de serie. Maar waar staat ZeroZeroZero voor?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Same Blood
Same Blood
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
22 mei 2020 12:51 -
Vet harde en goede serie
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2