Zapped!

7.2 / 10
40 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/15afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkDave
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20162018 (Beëindigd)
Netwerk:Dave
Zapped! is een Britse komische sciencefictionserie van de zender Dave. De serie ging in première op 13 oktober 2016.

Brian Weaver, een marketing assistent van online gegevens (weet zelf ook niet wat het is) bevind zich abrupt vervoerd naar een parallelle wereld. Gelukkig is er een pub. Daar ontmoet hij de eigenaar, Herman (een voormalige strijder) plus een handvol stamgasten: Barbara (een hopeloos waarzegger), Steg (een leunstoel revolutionair) en Howell (een hersenen-gebakken Wizard).

Brian is wanhopig om terug te keren naar huis, en zijn nieuwe kennissen helpen hem totaal niet. In plaats daarvan bevindt hij zich zelf, gezogen in een wereld die hij niet begrijpt, vol met psychopathische feeën, Shell mannen, verleidelijke Demi-vinnen, vicieuze Throcks en het beangstigend onvoorspelbare neveneffecten van Howell de magische krachten. Het is nog erger dan een online gegevens marketing assistent.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Zapped!.

Vergelijkbare series

Zapped!