Yu-Gi-Oh! 5D's

7.6 / 10
21 min
Anime
Volg deze serie
7.6 / 10
4seizoenen/154afleveringen/2008 - 2011 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:21 min20082011 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Yu-Gi-Oh! 5D's is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 2 april 2008.

Yu-Gi-Oh! 5D's speelt zich tientallen jaren na Yu-Gi-Oh! GX af. Het spel Duel Monsters geniet nog altijd populariteit, maar is wel veranderd door de jaren heen. Duellisten vechten nu vaak in zogenaamde "Turbo Duels". Deze vinden plaats in grote arena’s op speciale motorfietsen. De locatie van de serie is nog altijd Dominostad, maar deze is sterk aangepast. De rijke mensen, waaronder Rex Goodwin, wonen nu in het centrum dat bekendstaat als "Nieuw Dominostad", terwijl de armere mensen in de buitenwijken wonen die gezamenlijk bekendstaan als "Satelliet".

Yu-Gi-Oh! 5D's draait om een duellist uit de Satelliet, Yusei Fudo. Hij bouwd zijn eigen Duel Runner, maar wordt verraden door zijn vriend Jack Atlas, die zijn runner en zijn zeldzaamste kaart, de Stardust Dragon, steelt. Twee jaar later bouwt Yusei een nieuwe Duel Runner en gaat eropuit om zijn kaart terug te winnen. Jack is in middels de koning van de Turbo Duels.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 38
Seizoen 3
0 / 28
Seizoen 4
0 / 62

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yu-Gi-Oh! 5D's.