Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum vierde seizoen You vervroegd

Netflix onthult met een verrassende aankondiging dat het vierde seizoen van You eerder dan verwacht in première gaat, met Joe Goldberg die een nieuwe omgeving stalkt.

You seizoen vier krijgt een eerdere startdatum op Netflix. Op een manier die door kijkers wordt verwacht, eindigde het derde seizoen van You met een schokkende dood die Penn Badgley's Joe Goldberg ertoe brengt zijn leven drastisch te veranderen en naar een andere locatie te verhuizen. Aan het einde van het derde seizoen bevindt Joe zich in Parijs - het is zowel een poging om zich in te passen als om Marienne (Tati Gabriel) op te zoeken. Maar met nieuwe afleveringen over een paar maanden zal Joe opnieuw moeten wennen aan een nieuwe omgeving.

You

Het was al bekend dat het vierde seizoen van You door Netflix in twee delen uitgebracht zou worden. In een verrassende aankondiging heeft Netflix bevestigd dat het eerste deel van You seizoen vier zal debuteren op donderdag 9 februari. Het tweede deel komt precies een maand later uit op donderdag 9 maart. Dit is een verandering ten opzichte van het eerdere releaseplan, waarin de romantische thriller op vrijdag 10 februari arriveerde. Het komende seizoen van You werd eerder al geteased met een poster van Joe die er onheilspellend uitziet.



De vaste cast van het vierde seizoen van You bestaat naast Bedgley en Gabrielle uit Lukas Gage (The White Lotus), Charlotte Ritchie (Ghosts (2019)), Tilly Keeper (EastEnders), Amy-Leigh Hickman (Safe) en Ed Speleers (Outlander).

Badgley's personage Joe heeft niet alleen de neiging om op elke nieuwe plaats verliefd te worden op een nieuw meisje, maar hij heeft ook de neiging om overal waar hij komt een ravage aan te richten in het leven van bekenden.

Er is een kans dat het vierde seizoen van You op problemen zal stuiten door het in twee delen te splitsen. De serie kan waarschijnlijk niet vertrouwen op dezelfde opbouw, waarbij fans hopen dat er een soort van definitief eindspel in zicht komt. Het positieve is dat, met deze laatste aankondiging, het wachten iets korter is geworden.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You