Yes, Dear

7.4 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
7.4 / 10
6seizoenen/122afleveringen/2000 - 2006 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20002006 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:CBS
Yes, Dear is een Amerikaanse comedyserie van de zender CBS. De serie ging in première op 2 oktober 2000.

Kim (Jean Louisa Kelly) en Gregory Thomas 'Greg' Warner (Anthony Clark) vormen samen een schoolvoorbeeld van een keurig gezin. Beiden hebben nette manieren, zijn sociaal voelend, doen hun best op hun werk en samen proberen ze hun peuter Sam correct op te voeden. Kims perfectionisme is wel van dien aard dat het haarzelf soms in de weg zit en Greg is geen erg mannelijke man in de ogen van andere mannen.

Hun complete tegenpolen zijn Kims zus Christine Hughes (Liza Snyder) en haar man Jimmy (Mike O'Malley), die 'tijdelijk' in het gastverblijf van de Warners wonen. Zij nemen het leven met een korreltje zout en zijn er meer op gericht het naar hun zin te hebben, dan op hoe ze overkomen op de buitenwereld. Ze nemen de zaken zoals ze komen. Christine en Jimmy voeden hun kleuter Dominic en peuter Logan dan ook niet al te strikt op.

Vooral tussen Greg en Jimmy bestaat er nogal eens onbegrip. Waar Greg vindt dat Jimmy zijn leven vergooit, vindt deze dat Greg zich wel eens wat meer mag ontspannen en het naar zijn zin mag proberen te hebben. Waar Greg succesvol is in zijn werk en met zijn maatschappelijke carrière, kan Jimmy veel makkelijker en onbevangener met mensen omgaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 11
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 15
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yes, Dear.
Yes, Dear