Yellowjackets

7.7 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BlackBiker
6
26 jan 2022 00:18 -
Ik ben na vier afleveringen gestopt. Het kan me op een of andere manier totaal niet boeien. De spanning is er aardig af omdat je gelijk ziet wie er in het heden nog leeft. Dat er kannibalisme in voorkomt is binnen 10 minuten in de eerste aflevering al duidelijk, dus dat levert ook geen spanning op. En hoe ze daar dan komen gaat zo langzaam dat ik er geen spanningsboog is en ik mijn interesse kwijtraakte. Dan is er nog iets met ansichtkaarten, maar dat verhaal wordt dusdanig onderbelicht dat je daar ook zo iets hebt van “het zal wel”. Daarnaast is er geen enkel personage waar ik echt mee kan meeleven.
Nee, helaas niet aan mij besteed ondanks de echt wel indrukwekkende cast. Die doet het overigens goed. Het is het verhaal waar ik niets aan vindt.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Yellowjackets